Uniek: Ook verkrijgbaar in 1,5 / 3 / 6 en 15 liter | Krachtige merknaam | De perfecte condities voor het verbouwen van grenache, syrah en cinsault druiven

€13,95 €12,75
Levertijd: 5-7 dagen

AIX Provence rosé is een heerlijke rose die smaakt naar rood bosfruit, kersen en aardbeien. In de geur delicate tonen van rijpe mandarijnen, frambozen en bosaardbeien. Drink deze Provence rosé op een temperatuur van 8-10°C.

 

AIX rosé wordt gemaakt door Eric Kurver, een Nederlander die zich 10 jaar geleden in Frankrijk vestigde. Als wijnliefhebber besloot hij zijn eigen wijndomein in de Provence te kopen. Hij gaf het de naam Domaine Saint AIX.  Van druiven van deze wijngaarden maakt hij de inmiddels zeer populaire AIX rosé.  AIX is het resultaat van passie en toewijding. Het is inmiddels één van de meest populaire en meest bekroonde Provence rosé’s van de afgelopen jaren.  De zalmkleur en de bijzonder fruitige, elegante smaak laten een Provence rosé in optima forma zien. Met een gevaarlijke doordrinkfactor, zo lekker. Ook het ontwerp is prachtig, een plaatje op tafel.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen