Over The WineMan

The Wineman

"The Legacy goes on"

 

Na een absentie van ruim 1 jaar heeft The WineMan weer een teken van leven gegeven  Wie de WineMan werkelijk is weet eigenlijk niemand? Niemand heeft hem ooit ontmoet. Het mag duidelijk zijn dat het een persoon is die houdt van een goed glas wijn. The Wineman is geen inkoper noch een verkoper, hij heeft een creatieve geest die die wil weten waar de wijn vandaan komt en wat het verhaal achter de wijn in. Kortom ”The Legacy goes on”.

 

Het afgelopen jaar is hij dan ook de hele wereld rondgevlogen om op zoek te gaan naar bijzondere verhalen en wijnen. Weer en wind heeft hij getrotseerd, tot de enkels in de modder om de goede druivenstokken te vinden, afgedaald naar de donkere krochten van wijnkelders en het bezoeken van exotische oorden om zijn smaak- en geur papillen te prikkelen en verrijken met nieuwe onbekende wijnen en smaken.

 

Het mysterie van The WineMan wordt gekenmerkt in zijn bijzondere voorkeuren voor wijnen waarvan hij de kleur beoordeeld, het bouquet heeft geroken en de smaak heeft geproefd. Zijn mysterie blijft in tact maar de identiteit van de wijn wil hij graag met ons delen om je te laten verrassen door wijnen waarbij je dezelfde extase zal beleven als The WineMan zelf bij zijn immense zoektocht.  

 

Afgelopen jaar heeft hij dan ook een selectie samengesteld van wijnen uit Europa, Zuid- en midden Amerika en Zuid Afrika die je moet proeven en waar je het verhaal van wil horen. Op de nieuwe website van TheWineMan kun je de eerste pareltjes al vinden. The WineMan is druk bezig om alle verhalen ook vast te leggen en deze zul je met grote regelmaat terugvinden op de site.

 

Aangezien The WineMan altijd op pad is zijn er 4 kerels die bij hem in zijn schaduw staan en hem helpen bij het aannemen van diverse klussen zoals het aannemen van orders en de verzending van mooie wijnkeuzes.